Bram Tankink, the official website


Beter

20 Juni 2008

voelde ik me 's middags toch goed genoeg om te starten. Ik had me op het ergste voorbereid. Verschrikkelijk afzien en waarschijnlijk bij de eerste gelosten zijn op de eerste klim van de dag. Dat bleek reuze mee te vallen en ik kwam zowaar in het eerste gedeelte van het peloton boven. De rest van de dag kende ik eveneens geen problemen en op de laatste klim heb ik me meteen in de bus gezet. Ook wel eens lekker.

Gisteren had ik vooral in het begin wat last. De benen voelden aan als pap en hoewel ik het nog even probeerde had ik al snel in de gaten dat het verspilde energie was. Het zat er nog niet in. Uiteindelijk werd het in de loop van de dag weer beter. Op de laatste klim kon ik Laurens nog vooraan afzetten toen CSC volle bak koerste in de licht hellende aanloop naar de klim toe. Ik had al weer besloten om mijn benen en lichaam nog geen pijn te doen wegens de antibiotica.

Vandaag ben ik met de kuur gestopt en nu hoop ik snel mijn vorm weer terug te vinden. Het feit dat ik ondanks ziek te zijn hier nog vrij makkelijk rondfiets en er goed van herstel geeft vertrouwen. De basisconditie is erg goed. Het is wel verschrikkelijk jammer van de laatste dagen, maar dat is niet anders. Nog 3 dagen en wie weet zit er de komende dagen nog iets in het vat.

Groetjes Bram