Bram Tankink, the official website


Koorts

18 Juni 2008

 Dus ik dacht dat ik erdoor zou zijn. We starten hier verschrikkelijk laat waar iedereen over zit te klagen, maar ik moet zeggen dat ik het vandaag heerlijk vond. Zelfs langslaper Marc De Maar overtrof ik met verve toen ik pas om 10 uur wakker werd. Wat een leven.

Als ze in de etappe ook nog een rustig aan doen en je daar een keer heel gelukkig mee bent behoort de dag compleet te zijn. Ware het niet dat ik aan het eind van de etappe toen de trappers toch nog hard rond moesten ik de spierpijn weer terug kreeg. Positie hield ik het op. Moest toch echt nog eens vragen naar mijn zadelhoogte.

Echter na de finish in de bus voelde ik me snel slecht worden. Koud en slap en duf hoofd. Dat voorspelde weinig goeds. In het hotel ben ik meteen op bed gaan liggen. Asperientjes erin en slapen. Uiteindelijk hebben we besloten om met een antibiotica kuur te beginnen en daarmee hoop ik een verdere dalende trend tegen te kunnen houden.

Voor nu hoop ik alleen maar dat ik morgen gewoon kan starten. Maar ik zal me niet per totaal rijden met het oog op de komende tour. Want die is nu wel zeker, en daar gaan een paar daagjes spierpijn en een dagje koorts niks aan veranderen.

groetjes Bram