Bram Tankink, the official website


Rentree in Dwars door Vlaanderen

25 Maart 2008
Zoals vanmorgen ook al in TC Tubantia viel te lezen heeft de injectie die Bram vrijdag in zijn ontstoken knie kreeg, een goede uitwerking gehad. ,,Ik heb de afgelopen dagen weer pijnvrij kunnen trainen. Zaterdag twee keer een half uur op de rollerbank, zondag anderhalf uur op de gewone fiets. En maandag en dinsdag heb ik weer zonder pijn kunnen trainen. Ik ben erg opgelucht", aldus Bram, die morgen aan de start staat van  Dwars door Vlaanderen.

Morgenavond na afloop van de koers zal worden besloten hoe het programma er vanaf nu uit zal zien. Normaal gesproken zal aankomend weekend worden gestart in of de E3 prijs Vlaanderen (zaterdag) of de Brabantse Pijl (zondag). Wellicht dat ook de Driedaagse van De Panne onderdeel zal uitmaken van de voorbereiding op de klassiekers. Dwars door Vlaanderen is morgen de scherprechter!

Over Dwars door Vlaanderen:
Dwars door Vlaanderen is een Vlaamse wielerwedstrijd. Het vormt traditioneel de start van de Vlaamse wielerweek: de Brabantse Pijl, de Driedaagse van De Panne-Koksijde en de Ronde van Vlaanderen. Dwars door Vlaanderen wordt steevast op een woensdag verreden, anderhalve week voor de Ronde van Vlaanderen.