Bram Tankink, the official website


Wel of niet

07 Maart 2008

Het conflict waar inmiddels iedereen van op de hoogte is wordt op de spits gedreven en dit komt ons 'wielrenners' en 'het wielrennen' echt niet ten goede. Ik zit echt te hopen op een oplossing. Ons is uitdrukkelijk gevraagd door de ploegen om een neutrale positie in te nemen en dat zal ik bij deze ook doen. Maar ik met het lezen van alle berichten zit ik toch wel met de handen in het haar.

Want om wie gaat het nu eigenlijk. Hoe langer  ik erover nadenk hoe bozer ik word. Het bewijst maar weer eens dat de wielrenners gewoon de poppen zijn die de poppenkast moeten vullen. Maar van eigen inbreng is geen sprake. Wat moet er gebeuren om het ooit eens met elkaar eens te worden. De illusie dat dat zal gebeuren heb ik niet, want dat heeft op geen enkel front op deze aardkloot ooit plaatsgevonden.

Ik weet het even niet. Natuurlijk wil ik fietsen, en het liefst in Parijs Nice, maar wat als het korte termijn denken ten koste gaat van de lange termijn? Hmmm, misschien moet ik mijn knie zodadelijk maar even heel hard aan de tafel stoten en me vervolgens terug trekken in mijn bedje wetend dat dat ook niet de oplossing is.