Bram Tankink, the official website


Bram Tankink challenge

16 Mei 2009

fonds gehandicapten sport. De inschrijfgelden zullen ten goede komen aan dit goede doel. Een goed doel waar ik me erg toe voel aangetrokken omdat ik zelf een gehandicapte zus heb. Zij heeft ook altijd bij gehandicapten sport gezeten en ik ben daarom vaak daarmee in aanraking geweest. Ik juich het dan ook van harte toe, met name omdat ik zie hoeveel energie minder validen daar uit halen, terwijl ze niet de gemakkelijkste weg kunnen bewandelen om aan sport deel te nemen.

Helaas kan ik er niet bij zijn. Normale wijze zou ik van start gaan in de Ronde van België, maar door de voortslepende zitvlak blessure kwam dat te vroeg voor mij. Na de operatie heb ik 2 weken niet kunnen fietsen. Inmiddels ben ik rustig begonnen. Ik heb het idee dat het goed gaat, maar het is allemaal nog een beetje voorzichtig. Daarom wil ik niet te vroeg juichen. Omdat de Ronde van België er niet in zat hebben we besloten om mee te gaan op hoogte stage met Gesink, Freire, Garate, Niermann en Weening, die overigens zo'n beetje hetzelfde probleem heeft. Ook hij herbegint hier. We zijn met de hele ploeg vandaag vertrokken voor 2 weken.

Maar iedereen die morgen mee doet aan de challenge wil ik bij deze succes wensen. Ik heb een aantal shirts beschikbaar gesteld met mijn handtekening en heb de organisator de vrijheid gegeven om daar iets mee te doen in functie van het goede doel.

Groetjes Bram